Skapa bättre utrymme med ett entresolplan

Att bygga på höjden är ett känt begrepp då man talar om stadsplanering. Något som också är nödvändigt – i takt med att befolkningsmängden på jorden ökar så krymper också ytorna nere på marken; något som gör att vi måste börja bygga högre och högre hus. Att bygga på höjden är ett enkelt och säkert sätt att skapa mer yta och detta är även en sak som går att applicera till företag.

Om vi försöker förklara vad vi menar med detta så kan vi här ta en vanlig lagerlokal där materialet börjar närma sig bristningsgränsen; det vill säga – lagret i fråga har expanderat och börjat inkräkta på de anställdas miljö.

Dock – som de allra flesta lager så är det högt i tak och det finns således goda möjligheter att använda sig av denna; de anställda kan alltså söka sig högre upp för exempelvis pappersarbete och annat som rör företagets administration utan att behöva påverkas av den överfulla lagerstatusen.

Detta kan man också lösa och bäst sker det genom att man installerar ett entresolplan. Entresolplan är en lösning som allt fler börjat upptäcka och är en bra lösning som man monterar på höjden och som i det närmaste kan jämföras med ett slags mobilt våningsplan. Skillnaden är att arbetet med att montera entresolplan är att det är relativt enkelt, går fort samt är betydligt billigare än att bygga just ett våningsplan – något som dessutom kräver ett omfattande byråkratisk strul i form av ansökan om bygglov och andra tidskrävande detaljer.

Entresolplan är den ultimata lösningen för företag som kanske växt ur sin kostym på bredden; men där man fortfarande har en bit kvar på höjden.

Köp entresolplan och få det monterat

Att köpa ett entresolplan är alltså en väldigt bra lösning och det går utmärkt att använda i de allra flesta områden och verksamheter; tänker vi oss lagret vi hade som exempel ovan så är det ett område, tänker vi oss en affärsverksamhet där man vill ha showroom för att visa sina produkter så är det en annan och om vi till sist tänker oss en bilhandlare där kunderna ska kunna gå mellan alla bilar så passar det även där. Just det – entresolplan klarar av upp till 3 000 kg/meter2 och därför kan i stort sätt använda denna lösning till alla typer av områden och branscher.

Att det är lättmonterat innebär dock inte att man ska sköta detta på egen hand – i och med att man bygger på höjden och att man även kan ställa så tunga saker på sitt entresolplan så finns det alltid risker. Bäst- och säkrast resultat får man om man låter det företag man köpt denna lösning av sköta monteringen och den eventuella demontering som krävs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *