Silversmycken till doppresent

Ett dop sker bara en gång i livet och är för många en viktig och högtidlig ceremoni. Döps ett barn som står dig nära kan det därför vara viktigt att ge en särskilt fin, unik och personlig doppresent. Presentartiklar med gravyr passar perfekt att ge bort vid de allra festligaste tillfällena. Gravyr är ett enkelt och populärt sätt att ge sina gåvor och presenter en personlig prägel. Genom att ingravera barnets namn och förslagsvis födelsedatum på ett smycke skapar du en personlig och exklusiv gåva som garanterat emottas med stor uppskattning. Personliga gåvor är i allmänhet högre värderade än klassiska doppresenter främst eftersom det personliga och unika i presenten vittnar om att det ligger mycket tid och tanke bakom. Personligt graverade namnsmycken brukar därför i regel betraktas som väldigt speciella och värdefulla för mottagaren.

Trots att personligt graverade namnsmycken är exklusiva och värdefulla gåvor behöver du idag inte betala en hel förmögenhet för ditt smycke. Särskilt bra priser kan du hitta hos väletablerade butiker online. Tack vare de många professionella online-butikerna som vuxit fram den senaste tiden är det möjligt att hålla nere priserndopgåvor till den nyföddaa för namnsmycken lägre än någonsin.

Beroende på hur du vill att dina smycken ska se ut finns en rad olika utföranden som kan passa. En klassisk variant är att gravera barnets för- och efternamn alternativt initialer samt födelsedatum i till exempel ett halsband. En viktig kvalité med namnsmycket är att det stora utbudet av olika varianter ger dig möjlighet att själv kombinera smycke och gravyr på det sätt som du tror passar mottagaren bäst.

Beroende på hur du vill att din gravyr ska se ut kan olika slags smycken passa bäst. Har du för avsikt att gravera mer än bara ett namn behöver du till exempel ett smycke som erbjuder större yta. En alternativ lösning är även att lägga till en berlock med gravyr på. Du bestämmer i själva verket helt själv över vad du vill ha för slags smycke, vilket material det ska bestå av samt vilken gravyr det ska förses med. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *