Passion för att flyttta

Flyttfirma Lund har trevlig personalJag är en sådan människa som tycker det är jätte kul att flytta. Eller det är kanske inte själva flytten i sig som är rolig men jag tycker om förändring och jag älskar inredning och varje gång jag flyttar till en ny lägenhet får jag inreda den på nytt.

Jag tror många av er undrar hur jag har råd med detta?

Jag lägger ganska mycket tid på varje flytt och säljer alla möbler som jag vet att jag inte kommer vilja ha med mig till det nya stället, dessutom säljer jag alla lampor, ljuslyktor osv som jag har tröttnat på, så det ger mig lite extra pengar till nya lägenheten.

Eftersom att flytta nästan har blivit som en passion för mig är det också något som jag tycker är kul att använda mina pengar till. Många andra har ett spar konto där dom sätter in pengar som ska vara till en utlandsresa, andra sparar pengar till att till och med kunna åka jorden runt. Men det här med att resa har aldrig lockat mig speciellt mycket, jag trivs bra i lilla Sverige där jag kan språket och vet hur allt fungerar.

Men åter till min flytt, nu har det blivit dags för mig att flytta igen. Den här gången ska jag till och med flytta ifrån Lund till en annan stad då jag har valt att bli förflyttad på jobbet, eftersom jag tyckte det kunde vara kul med ytterligare lite förändring.

Det är lite längre att flytta den här gången så jag tänkte ta hjälp utav en flyttfirma för att allt ska flyta på smidigare, i Lund ska det nog inte vara något problem att hitta en flyttfirma då det finns ganska många att välja på här.

Min kompis rekommenderade en flyttfirma här i Lund som hon själv har använt och hon tyckte att personalen där gjorde ett jätte bra jobb, så dem ska jag absolut testa!

Om ni behöver använda en flyttfirma i Lund, kolla här: flyttfirmalund.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *