Panik

Jag behöver hjälp av en mäklare i Malmö så att jag kan få plats med mina kläderJag är så fruktansvärt trött den lägenheten jag bor i nu, den är alldeles för liten för mig och alla mina saker, jag börja få panik på alla mina kläder som står i kassar överallt för att de inte får plats i garderoben.

Kanske inte lägenheten det är fel på utan mig?

Nej men jag har länge kännt att det är dags att lämna denna lillan ettan och flytta till en tvåa. Nu har jag jobbat några år och lyckats jobba mig lite uppåt och dessutom sparat en del pengar. Min plan är att köpa en lite finare insats lägenhet, för jag är helt säkert på att jag kommer vilja bo i Malmö, i alla fall i många år framöver. Jag förstår inte folk som köper insats lägenhet det första dem gör och sen är dem inte ens säkra på att det är där dem vill bo.

Jag vet ju att det är ganska mycket jobb med en insats lägenhet om du vill sälja den och sådär, därför jag ska verkligen välja noggrant så att jag känner att jag väljer rätt lägenhet.

Jag tänkte att jag skulle ta en mäklare till hjälp så jag vet att allt stämmer med lägenheten och så att jag betalar rätt pris och sådär.

Många av mina vänner har använt sig av mäklare innan, både för att köpa och för att sälja lägenheter och dem alla har provat en och samma firma vid något tillfälle och tycker att dem är så himla bra. Så därför tänkte jag använda mig utav samma mäklare i Malmö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *