Om ett företag som säljer lediga lokaler

Vårt företsag erbjuder lediga lokaler till andra företag, som den på bildenFör många år sedan startade jag ett företag. Företaget ska förvalta och erbjuda lediga lokaler till företag som är intresserade av antingen bara en ledig lokal eller kanske till och med en liten butik. Vi prioriterar bra lägen och vet att företag, speciellt dem med butiker, är i stort behov av bra lägen.

Vi har Sveriges bästa personal och är väldigt stolta över det som vi erbjuder. Vi ser det viktiga i att förvalta våra egna fastigheter för att få bästa kvalité på allt det som vi erbjuder. Just därför har vi investerat i 15 egna fastigheter, fulla med lokaler som är lediga för alla.  Vi uppskattar enkelhet och därför har vi gjort det väldigt för våra kunder att få hjälp av oss. Det enda ni behöver göra är att besöka vårt kontor där vi har tre av våra bästa säljare tillgängliga. De kommer att hjälpa er med allt för att ni ska få den bästa lokalen möjlig.

Fyra enkla sätt att ta kontakt med oss

  • Ni kan alltid ringa oss för att prata med en av våra säljare.

  • Om ni mot förmodan skulle glömma vårt namn, kan ni enkelt googla frasen ”Lediga lokaler Stockholm” för att hitta oss.

  • Ett smart sätt att få kontakt med oss är att gå in på vår hemsida och mejla en av våra mycket kompetenta säljare

  • Det lättaste sättet att ta kontakt med oss är förstås om ni kommer in personligen till vårt kontor och tar kontakt med en säljare, då får ni den bästa hjälpen ni kan få.

Om ni vill få mer information om vårt företag kan ni besöka denna hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *