Mycket att tänka på med en hund

Jag gick själv in och läste lite mer om hundgodisJag har haft hundar i hela mitt liv, eller rättare sagt har mina föräldrar haft hundar, men jag har njutit av det precis lika mycket som dom. Att busa med hundar kan vara bland det bästa som finns.

När jag flyttade hemifrån ville inte mina föräldrar att jag skulle ta med mig någon av hundarna, vi har två stycken hemma, så jag bestämde mig att köpa en egen. Jag skulle aldrig kunna leva utan en hund nu när jag är så van vid att alltid ha en vid min sida.

Men eftersom vi förut har varit tre stycken som har hjälpts åt att ta hand om hundarna som vi hade hemma, så hade jag ingen aning om att det var så mycket att tänka på med hundarna.

Jag förstod ju att min hund skulle behöva ut och motionera och att jag skulle behöva handla mat,

men det var inte så enkelt som det låter

Ett exempel är att när min hund hade vuxit lite tyckte jag det var dags att börja träna på riktigt, ni vet dom behöver lära sig sitt, komma när jag kallar osv, så då gick jag till affären för att köpa lite hundgodis. Det är alltid bra att använda sig utav i början för att belöna och visa när hunden gör rätt, dessutom är det alltid kul att ha lite hundgodis hemma som man kan ge dom när som är sådär extra söta.

Men när jag kommer till affären hade dom så otroligt många olika sorters godis att jag inte ens visste var jag skulle börja, hur visste man vilken som var rätt?

Jag frågade kassörskan som berättade att alla hundar tycker om olika godis och man kan inte säga innan vilken dom skulle tycka om, det är bara att testa sig fram.

Jag hade ingen aning om detta, trodde att alla hundar åt samma godis, men det är ju nästan som för människor, med olika smaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *