Flytta som en flyttfirma i Stockholm

Man ska naturligtvis vara medveten om att det finns en stor skillnad mellan en yrkesman och mellan en privatperson och att rubriken till texten därmed ska tas med en stor portion salt. Det vi menar är att man kan använda sig av några användbara tips kring hur en flyttfirma väljer att genomföra en flytt jämfört med hur man själv – som privatperson – brukar agera.

Det gemensamma nämnaren mellan hur privatpersoner flyttar är ofta att man tar för lätt på uppgiften; man planerar allting på ett bristfälligt sätt och där man kanske börjar packa allt sitt bohag kvällen innan, där man någon dag innan flytten försöker få tag på ett lämpligt fordon och där man sällan lyckas engagera tillräckligt med kompisar för att bära allting. Lägger man därtill att en privatperson sällan tänker på detaljer som rör trafikläge eller hur tillgången på parkeringsplatser ser ut – ja, då förstår man också varför många misslyckas och forcerar sig igenom sin flytt; något som dels leder till en otrevligt, stressad stämning och som dels också i praktiken kostar pengar.

Kort sagt – hinner man inte flytta och genomföra sin flyttstädning på utsatt och överenskommen tid så får man också vara beredd att betala till de nya ägarna. Det här har visat sig vara extra vanligt i den stad där just trafiken är om allra värst och där bristen på både parkeringsplatser och lämpliga – stora – fordon finns tillhands att hyra; nämligen i Stockholm. Det är alltså ingen ovanlighet att en flytt i Stockholm drar ut på tiden och att den som flyttar i slutändan tvingas betala för detta, pinsamma, faktum.

Vi säger här pinsamma av den anledningen att det faktiskt går att genomföra en flytt på utsatt tid i Stockholm; om man bara gör på rätt sätt och där man – här återkopplar vi till rubriken – flyttar som en flyttfirma.

Tre tips från en flyttfirma i Stockholm

Vi tänkte därför rada upp några väsentliga punkter som en privatperson kan ta till sig och som brukar användas av en flyttfirma i Stockholm.

• Packa innan. Påbörja paketeringen av ditt porslin, dina böcker, dina skivor och dina kläder redan under veckan. Ta det pö om pö och fyll ett par kartonger varje kväll.

• Bär rätt. En flyttfirma i Stockholm ser alltid till att planera kring hur mycket som får plats i bilen. Bär ner allting och planera då alla dina saker står vid släpet.

• Trafiken. En flyttfirma i Stockholm vet innan vilken väg som ä bäst; men de har även ett par alternativa rutter om något skulle inträffa. Provkör och räkna på tiden under kvällen innan – då kan du lägga upp ett schema på ett bättre sätt och effektivisera din flytt.

http://actusflytt.se/ är en etablerad flyttfirma i Stockholm som hjälpt många nöjda kunder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *