Fler anlitar en flyttfirma i Stockholm

Har du någon gång kört bil i Stockholm så vet du exakt vilka bekymmer som kan uppstå där. Kort sagt; det handlar om en hård trafik där det finns en uppenbar risk för olyckor och sker en sådan så innebär detta att trafiken stannar av medan man inväntar en bärgningsbil; något som kan ta tid. Vidare så har du säkerligen utöver det hårda trafiktrycket även sett att det finns klara problem med att hitta en lämplig parkering.

Vart vill vi då komma med detta? Jo, att Stockholm är en stad där det är svårare att ta sig från plats A till plats B utan att det uppstår problem längs vägen och det vi tänker primärt på i samband med detta är en relativt vanligt företeelse i Stockholm; nämligen att flytta. Det vill säga – man kan inte ta en flytt för given i Stockholm på samma sätt som man kan göra i en mindre stad och det är just på grund av svårigheterna med att ta sig fram som skillnaden ligger.

Inträffar en olycka på vägen så kommer detta att förskjuta en flytt, hittar man inte en parkeringsplats så påverkar det och här har vi inte ens nämnt det faktum att fastigheter i Stockholm ofta är högre – och därmed svårare att bära in- och ut från – och att även detta påverkar och gör en flytt svårare att genomföra.

Detta är också den stora anledningen till att många väljer det enkla alternativet som finns tillgängligt då man ska flytta i Stockholm – man anlitar en flyttfirma. Att anlita en flyttfirma innebär att man får sin flytt utförd på den överenskomna tiden och att man dessutom slipper det jobbiga arbetet som en flytt trots allt innebär.

Tänk rätt för att hitta rätt flyttfirma

Frågan är i Stockholm inte om- utan snarare vilken flyttfirma man ska anlita. Det tänkte vi hjälp till lite med och detta genom att rada upp några tankar som man ska ha med sig innan man gör sitt val. Det finns många att välja bland och alla är – av naturliga skäl – inte lika skickliga. Kanske kan dessa punkter hjälpa dig att hitta rätt flyttfirma i Stockholm?

• Priset. Lägg dig någonstans i mellanskiktet rent prismässigt. Ett lågt pris är ofta en indikator på kvaliteten och ett alltför högt sådant är i många fall rent ocker.

• Garanti. Om – vi säger om – den flyttfirma du anlitar inte skulle hinna med sig eller kanske ha sönder något så är det viktigt att du inte får betala detta. Försäkring och garanti på jobbet är viktigt.

• Packmästare. Finns det någon plan hos den flyttfirma du anlitar, finns det någon packmästare och har de tillräckligt med anställda för att kunna hjälpa dig? Ta reda på detta innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *