Det kallar vi kvalitetstid

Det är kul att köpa nya kläder på köpcentrum i MalmöNär jag och min älskade mamma umgås så har vi en tendens att båda två bli fullkomligt ruinerade. Vår absoluta favoritsysselsättning är att besöka olika köpcentrum i Malmö, och att handla lite mer än vad vi egentligen borde. Jag anser liksom att så länge hyran bara är betald, och räkningarna kan betalas, så spelar det liksom ingen roll om det finns så mycket pengar över till mat.

Det är riktigt lycka det

Så länge jag bara är ensam så har jag full rätt att göra så, och det kommer jag också att fortsätta med. Mamma poängterar varenda gång vi befinner oss på ett av dessa köpcentrum i Malmö, att jag ruinerar henne, men för att vara helt rättvis så gör hon ju i sådana fall det samma mot mig.

Det vi gillar allra bäst med att befinna oss på ett köpcentrum i Malmö, det är att vi båda tänker likadant. Vi tittar på i stort sett likadana kläder, och gillar nästan bara samma butiker. Visst finns det vissa butiker som hon gillar som jag inte är speciellt förtjust i, och vice versa, men speciellt många är det inte.

Min familj kommer alltid att stå mig närmst

Det är skönt att kunna säga att min mamma är min allra bästa vän, och att vi spenderar en hel del tid tillsammans. Sedan jag flyttade hemifrån, vilket för all del vara en del år sedan, så har jag bott cirka en timme bort, och att då kunna träffas och göra något som vi båda två faktiskt tycker om är riktigt roligt, och så oerhört skönt.

Glöm aldrig bort med mamma, eller familj, på något vis. De är det bästa ni har, och vad du än gör så kommer din familj alltid att vara din familj.

Om du vill hitta till ett bra köpcentrum, kolla här: köpcentrummalmö.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *