Den perfekta bröllopspresenten

Letar du efter den bästa bröllopsgåvan till brudparet? Då ska du besöka bröllopspresenter! Här finns tips på bra presenter som både är personliga, exklusiva och inte allt för dyra. Det finns också tips för brudparet ifråga om bordsplacering. Perfekt när idétorkan kommer smygandes. När man ska gifta sig vill man gärna att allt ska vara sagolikt, vilket i sig kan kräva rätt mycket planering. Det kan därför vara bra att vara ute i god tid och samla på sig en massa bra tips inför den stora dagen.

Men vad är då den bästa bröllopspresenten? Egentligen allt som är graverat. Det ger en personlig känsla som är svårslagen. En gästbok är en gåva som man kanske inte tänker på i första hand. Ändå är det en utmärkt present som brudparet har nytta av direkt. Man kan välja en väldigt fin och exklusiv bok och sedan graverar in brudparets namn, efternamn och/eller datum. De kan sedan få användning för den redan på den stora dagen. Gästerna kan då skriva en fin lyckönskning i boken som paret har med sig hela livet. Klicka här för fler tips och mer information.

Ett annat bra tips är graverade namnsmycken eller ett smyckeskrin, där man ger ett varsitt till de som ska äkta varandra. Till att börja med är namnsmycken en fin gåva som paret kan bära med sig runt halsen eller handleden hela livet. Här kan man välja att gravera in parets namn, efternamn eller datum och kanske tillsammans med ett hjärta. Både män och kvinnor kan ha smycken som de är rädda om, därför är ett smyckeskrin även det en god idé att ge bort.

Graverade glas är också ett bra tips, både att ge bort som present och att använda sig av vid bordsplaceringen. Antingen kan man som gäst ge bort ett helt set av 6-10 vinglas med samma gravyr, kanske med ett kärleksfullt citat på? Vill man som brudpar använda sig av graverade glas vid borddukningen kan det vara roligt att gravera in varje gästs namn där de ämnar bli placerade. Kul detalj som gästen sedan kan ta med sig hem. Läs mer på bröllopssidor med presenter på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *